سیستم انتقال قدرت خودرو یکی از مهمترین اجزای آن است که وظیفه تعویض دندهها و حفظ عملکرد روان خودرو را بر عهده دارد. نادیده گرفتن علائم هشداردهنده اولیه میتواند منجر به تعمیرات پرهزینه یا حتی خرابی کامل سیستم انتقال شود. مشکلات جعبهدنده اغلب از موارد جزئی شروع میشوند اما در صورت رسیدگی نکردن، بهسرعت تشدید میشوند. آگاهی از نشانههای هشداردهنده میتواند به شما کمک کند قبل از اینکه آسیب جدی شود اقدام کنید. در اینجا ۱۱ نشانه کلیدی آمده است که زمان آن است که جعبهدنده خودرو خود را توسط یک متخصص بررسی و سرویس کنید.
تقویتکننده اکتان چه تأثیری بر موتور شما دارد و آیا ارزش استفاده را دارد؟
برای صاحبان خودرو که به دنبال روشهایی برای بهبود عملکرد حداکثری وسیله نقلیهشان هستند، گزینههای متعددی وجود دارد که میتوانند اطمینان حاصل کنند موتور شما، به اصطلاح، “با تمام توان کار میکند یا خیر.” خوشبختانه، همه این گزینهها نیازمند ارتقاهای گسترده و احتمالاً هزینهبر در قطعات زیر کاپوت خودرو نیستند. در واقع، ممکن است بتوانید عملکرد خودروی خود را با استفاده از افزودنیهایی برای موتور، مانند تقویتکننده اکتان، بهبود ببخشید.
چرا خودرویم به درستی دنده عقب نمیرود؟
برای عملکرد صحیح جعبهدنده، سیستمهای الکترونیکی، هیدرولیکی و مکانیکی باید به صورت هماهنگ کار کنند. هنگامی که یکی یا چند تا از این سیستمها دچار مشکل شوند، دنده عقب معمولاً اولین دندهای است که تحت تأثیر قرار میگیرد. پیش از اینکه نگران شوید، بیایید نگاهی به مسائلی بیندازیم که مانع از تعویض خودرو به دنده عقب میشوند.
چرا شاهد تعداد بیشتری از ماشینهای دنده دستی با 7 دنده نیستیم؟
در دورهای که خودروهای سطح ابتدایی تقریباً همگی به صورت اتوماتیک عرضه میشوند، قابل درک است که گیربکسهای دستی به تدریج در حال کمرنگ شدن هستند. با این حال، داستان غمانگیزتری در مورد انقراض خودروهای دستی وجود دارد که حتی در دسته گیربکسهای دستی نیز به چشم میخورد، و آن چیزی نیست جز گیربکس دستی 7 سرعته که اولین بار در سال 2012 با پورشه 911 نسل 991 معرفی شد. این خودروساز لوکس و ورزشی آلمانی، با همکاری تامینکننده گیربکس خود ZF، نسخهای از گیربکس دستی خود را ایجاد کرد که بسیاری از قطعات آن با گیربکس دو کلاچه پورشه (PDK) مشترک بود تا به بهبود مصرف سوخت و سادهسازی تولید قطعات و فرآیندهای ساخت کمک کند.